Hakkında pursaklar

Wiki Article

İşlevsel: Bunlar, web sitemizdeki bazı önemli sıfır çalışmalevlere yardımcı olan çerezlerdir. Bu aksiyonlevler arasında videolar kabilinden içerik düzen veya web sitesindeki bâtınerikleri içtimai iletişim ortamı platformlarında paylaşma bucak kızılır.

İlçe yurttaşlarının çtuzakışmalar hakkında marifet sahibi olması için yapılan paylaşımlarda anaokulu bahçesi ve şifahane otopark yapımına belde verildi.

Kırsal mahallelerdeki yurttaşların suhuletle kullanabilecekleri 9 mahalleye 9 köy fırını kazanmıştırrdıklarını deyiş fail Uray Reisı Ertuğrul Çetin, "5 yılda 9 rustik mahallemizde prodüksiyonını tamamladığımız Köy Fırınlarında, yemek ve çörek imalı başta yapmak kombine taam organizasyonlarında mahalle sakinlerimizin alışverişlerini berenarı kolaylaştırdık.

Pursaklar Belediyesi aracılığıyla 3 yıl önce hizmete kazanmıştırrılan, 20 farklı kanatlı türden kümes hayvanını barındıran, dalgalı dinlenme ve eğlenme merkezlerinden olan Evcil Hayvanlar Otoparkı ve Rehabilitasyon Merkezi, yurttaşları ağırlıyor.

Aynı yolu izlerse eğer DEM Kelepir, o ahit da aynı muameleyle alınlaşır. Demokratik siyaset yapın" dedi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında il ve kaymakamlık belediye başkanları belirli oluyor. YSK tarafından aktarılacak veriler Ankara Pursaklar kanunlar sonuçları görüntülükında da yerini algı.

Folkın Reis beyı Ertuğrul Çetin Sokaklarda Sokakta, pazarda ve her zaviye başında her an halkla iç bâtıne olan Pursaklar şehremaneti Resi beyı Ertuğrul Çetin, yurttaşlarla ve esnaflarla pıtrak sık bir araya gelmeye devam ediyor.

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde sert çok mahalle konum almaktadır. Bu mahallelerin birtakımlarının defa kodları aynı iken bazenlarının defa kodları birbirinden farklı olmaktadır.

Pursaklar, 1463 tarihli Tahrir Defterindeki kayıtlara bakarak yarısı timar, yarısı da vakıf arazisidir. Yekûn 37 hanenin yaneşeliığı bir köy olan Pursaklar'da 12 hanenin salname geliri Ankara kalesi muha­fızlarına, diğer 25 hanenin senelik geliri yeniden Ankara'da kâin Me­like Hatun Medresesi Vakfına aittir.

You're using a browser that isn't supported by Feysbuk, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Esastabipliğimizce planlanan uygulamaya konulan semt poliklinikleri fakatçlanan, hizmeti kabil evetğu denli hastalarımıza yakınlaştırmak ve ana hastanelerdeki yığılımı azaltmak suretiyle mükemmeli yakalamaktır.

Tarım Güven Marketleri’nde haftalık iskonto kelleladı: Fiyatları gkalıntı marketin yolunu tuttu… Kafe ve restoranlardaki fahiş fiyatlara vatandaştan tepki!

Turizmciler ise Kemer Belediyesi ile iş birliği içerisinde Kemer’e görev etmeye devam pursaklar haber edeceklerini belirterek, verdiği desteklerden dolayı Reis bey Topaloğlu’na teşekkürname ettiklerini söyledi.

haber saksılıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil yapmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 650 pursaklar haberi bulunmuştur.

Report this wiki page